Monday, 6 June 2011

Birma Democratische Concern (BDC): Gebruik geen chemische wapens

Birma Democratische Concern (BDC): Gebruik geen chemische wapens

06 juni 2011

Birma Democratische Concern (BDC) pleit voor de U Thein Sein is niet de autoritaire regime om chemische wapens te gebruiken vechten tegen allochtonen oppositiegroeperingen en uiteindelijk Birma Democratische Concern (BDC) ernstig pleit voor de alle betrokken partijen aan het herstel van de vrede te werken in Birma.

U Myo Thein, de directeur van de Birma-Democratische Concern (BDC) zei dat "Ten eerste hebben we niet de oorlog in Birma willen. We willen niet dat veldslagen of we niet willen vechten en elkaar vermoorden. Aangezien alle allochtonen bevolking van Birma zijn leven op de zelfde land onder de zelfde hemel, moeten we weten vreedzame oplossingen door middel van dialoog ".

Birma Democratische Concern (BDC) spreekt zeer ernstige bezorgdheid uit over de verslagen die Birmese leger is met behulp van chemische wapens in de strijd tegen de staat Shan leger.

U Khin Maung Win, de directeur van de Birma-Democratische Concern (BDC) zei dat "We zijn zeer bezorgd over de rapporten van het gebruik van chemische wapens door het Birmese leger. Chemische wapens moet niet niet alleen in Birma, maar ook worden gebruikt in de grote wereld ".

strategische uitvalsbasis De SSA's die zeven mijl ten zuiden van Mong Gao in Tangyan Township wordt aangevallen door de autoriteiten van Birma leger die wordt beschuldigd gelegen worden met behulp van chemische wapens omdat die op explosie duizeligheid en misselijkheid veroorzaakt, volgens de Col Perng Fa van SSA Liaison Team.

U Tint Swe Thiha, de beschermheilige van de Birma Democratische Concern (BDC) zei dat "Als het rapport van het gebruik van chemische wapens door Birma leger blijkt te zijn dan waar de VN-Veiligheidsraad moet ingrijpen in de tussenliggende Birma crisis".

De recente breken van een 15-jarige wapenstilstand tussen de Birmese overheid en SSA-Noord heeft geleid tot gevechten in de Shan-staat.

SSA-Noord eenmaal volbracht wapenstilstand met Birmese regering om de problemen met politieke middelen op te lossen.

Op 21 mei 2011, SSA-Zuid en SSA-Noord verklaard dat zij opnieuw hebben zich verenigd in de strijd tegen de Birmese leger.

Shan-staat Leger alom bekend als SSA is vechten tegen de centrale overheid met het oog op autonomie voor meer dan vijf decennia.

Tienduizenden burgers zijn gedwongen om hun huizen in vluchtelingenkampen eindigend ontvluchten terwijl anderen zijn gedwongen zich te verschuilen in de jungle als de ontheemden, ontheemden.

Daw Khin Aye Aye Mar, de beschermheilige van de Birma Democratische Concern (BDC) zei dat "Birma crisis is er voor meer dan de helft van de eeuw. Internationale gemeenschap is met uitzicht op Birma crisis veel te lang en ik zou willen zeggen dat "Deze tijd is voor Birma" om actie te ondernemen over Birma. Hoewel we weten heel goed dat Birma niet is gelegen in het Midden-Oosten rijk is aan olie, maar de middelen die direct naast China, moet het niet de beschamende excuus over-waarneming om actie te ondernemen over Birma ".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen

U Myo Thein [Verenigd Koninkrijk]
Telefoon: 00-44-78 7788 2386
Telefoon: 00-44-208 4939 137 


U Khin Maung Win [Verenigde Staten]
Telefoon: 001-415 559 3982

U Tint Swe Thiha [Verenigde Staten]
Telefoon: 001-509-582-3261
Telefoon: 001-509-591-84

Daw Khin Aye Aye Mar [Verenigde Staten]
Telefoon: 001-509 586 8309

http://www.bdcburma.org/NewsDetails.asp?id=852

No comments:

Post a Comment